om-os-bannerom-os-banner

OM

DIN

BOLIGRÅDGIVER

Vi er et selvstændigt og uafhængigt firma, som tilbyder rådgivning i forbindelse med køb af bolig.

KONTAKT OS
Om din boligrådgiver2019-04-05T09:42:33+01:00

OM DIN BOLIGRÅDGIVER

Vi er et selvstændigt og uafhængigt firma, som tilbyder rådgivning i forbindelse med køb af bolig.

dinboligrådgiver er et selvstændigt og uafhængigt firma, som tilbyder rådgivning i forbindelse med køb af bolig, hvilket kan indebære en fuld berigtigelse af dit boligkøb eller en skødeoverdragelse, eksempelvis i forbindelse med skilsmisse eller dødsfald.

På et marked, hvor advokater kæmper om at tilbyde en totalløsning, der kan indebærer flere sideprodukter og hvor ejendomshandel blot er ét ud af mange specialeområder, har vi valgt at fokusere på et enkelt område, nemlig rådgivning i forbindelse med køb af bolig.

dinboligrådgiver sørger for at du ikke blot er én i mængden, men yder personlig, hurtig og effektiv rådgivning ved kun at varetage dine interesser. Vi tilbyder landsdækkende rådgivning idet al kommunikation primært foregår via telefon og pr. mail. Såfremt et personligt møde ønskes, kan dette aftales.

“Vi har følt os trygge hele vejen igennem. Alt er forløbet til vores store tilfredsstillelse. Den lange afstand mellem Charlottenlund og Aarhus har på ingen måde været problematiske, alt er klaret via telefonen, hvad enten det var kl. 22 om aftenen eller tidligt om morgenen! Vi vil varmt anbefale dinboligrådgiver Aps! 5 ud af 5 stjerne herfra :)”

Lars Paugan, Børkop
partnere-ikon

“Vi vil klart anbefale venner og familie at bruge dinboligrådgiver ApS hvis de står og skal lave en bolighandel, alt er blevet håndteret på bedste vis, og vi har følt os i meget trygge hænder ved at bruge dinboligrådgiver ApS som vores advokat. Vi er under hele forløbet blevet orienteret og forelagt de ting som dukkede op undervejs. Har været en rigtig god oplevelse og vi vil helt sikkert selv benytte dinboligrådgiver ApS hvis vi en anden gang skal købe en bolig.”

An Tran og Lucas Kobbernagel, Frederiksberg C

“Jeg havde fornøjelsen af at bruge dinboligrådgiver i forbindelse med købet af mit nye hjem. Jeg har været meget glad for den professionelle bistand og vedholdenhed som der blev udvist. Uden den var vi ikke kommet i mål da sælger besværliggjorde alt i processen, som tog 9 mdr. Ud over det formelle papirarbejde var det primært sparring i forhold til mægler og sælger jeg satte pris på, og følte at jeg var i sikre hænder gennem hele forløbet. Min varmeste anbefaling.”

Hans Lissau, Nivå
partnere-ikon

“Vi har brugt dinboligrådgiver i forbindelse med køb af en ny bolig og været meget tilfredse både med hvordan det praktiske har forløbet men også måden vi er blevet rådgivet på. Vi synes selv, at vi er rimelig klædt på i forhold til økonomi, men der var alligevel en del begreber og praksis, hvor vi måtte have dinboligrådgiver til at forklare, hvad det i virkeligheden handlede om. dinboligrådgiver er super god til at gennemgå det der giver mening at forklare og lige så god til at skærme sine kunder for det, de ikke behøver bekymre sig om. Vi følte os meget trygge i forløbet og dinboligrådgiver har helt sikkert både sparet os for penge og bekymringer.”

Mette Rasmussen og Peter Svane Rasmussen, Værløse

KONTAKT OS

Vi står klar til at hjælpe

Heidi Carlslund
Heidi CarlslundJuridisk rådgiver & ejendomsmægler
Tel: 7020 7700
Mob: 2636 6191
Mail: heidi@dinboligraadgiver.dk
Heidi Carlslund har en juridisk og mæglerfaglig baggrund og har opbygget en bred erfaring og stærke kompetencer indenfor alle aspekter i en bolighandel. Heidi har en baggrund i både advokat- og ejendomsmæglerbranchen med fokus på de juridiske aspekter. Udover bolighandler og til tider kompliceret tinglysning, har
Heidi også erfaring og kompetencer indenfor ejendomsudvikling. Heidi sidder med i bestyrelsen ved Ejendomsmæglernes Landsorganisation.
Martin Lennox
Martin LennoxKøberrådgiver & ejendomsmægler
Tel: 7020 7700
Mob: 9391 0229
Mail: martin@dinboligraadgiver.dk
Martin Lennox begyndte sin karriere i ejendomsbranchen tilbage i 2006. Martin har siden arbejdet hos flere forskellige ejendomsmæglerkæder med fokus på salg og vurdering af ejendomme og har gennem årene været medvirkende til mange ejendomshandler. Med et stort kendskab til alle typer ejendomme og bred erfaring, er Martin en stærk sparringspartner for sine kunder når det kommer til køb og salg af bolig.

dinboligrådgiver er medlem af Ejendomsmæglernes Landsorganisation og rådgiver efter de forbrugeretiske regler for ejendomsmæglere, loven om omsætning af fast ejendom § 48 – 50 samt loven om juridisk rådgivning.

dinboligrådgiver er omfattet af forsikringsordning gennem Garantiforeningen for Ejendomsmæglernes Landsorganisation, GELO.

Charlottenlund Stationsplads 2 | 2920 Charlottenlund |

Phone: 7020 7700