OM DIN BOLIGRÅDGIVER

Vi er et selvstændigt og uafhængigt firma, som tilbyder rådgivning i forbindelse med køb af bolig.

dinboligrådgiver er et selvstændigt og uafhængigt firma, som tilbyder rådgivning i forbindelse med køb af bolig, hvilket kan indebære en fuld berigtigelse af dit boligkøb eller en skødeoverdragelse, eksempelvis i forbindelse med skilsmisse eller dødsfald.

På et marked, hvor advokater kæmper om at tilbyde en totalløsning, der kan indebærer flere sideprodukter og hvor ejendomshandel blot er ét ud af mange specialeområder, har vi valgt at fokusere på et enkelt område, nemlig rådgivning i forbindelse med køb af bolig.

dinboligrådgiver sørger for at du ikke blot er én i mængden, men yder personlig, hurtig og effektiv rådgivning ved kun at varetage dine interesser. Vi tilbyder landsdækkende rådgivning idet al kommunikation primært foregår via telefon og pr. mail. Såfremt et personligt møde ønskes, kan dette aftales.

“Vi har følt os trygge hele vejen igennem. Alt er forløbet til vores store tilfredsstillelse. Den lange afstand mellem Charlottenlund og Aarhus har på ingen måde været problematiske, alt er klaret via telefonen, hvad enten det var kl. 22 om aftenen eller tidligt om morgenen! Vi vil varmt anbefale dinboligrådgiver Aps! 5 ud af 5 stjerne herfra :)”

Lars P., B.
partnere-ikon

“Vi vil klart anbefale venner og familie at bruge dinboligrådgiver ApS hvis de står og skal lave en bolighandel, alt er blevet håndteret på bedste vis, og vi har følt os i meget trygge hænder ved at bruge dinboligrådgiver ApS som vores advokat. Vi er under hele forløbet blevet orienteret og forelagt de ting som dukkede op undervejs. Har været en rigtig god oplevelse og vi vil helt sikkert selv benytte dinboligrådgiver ApS hvis vi en anden gang skal købe en bolig.”

An T. og Lucas K., Frederiksberg C

“Jeg havde fornøjelsen af at bruge dinboligrådgiver i forbindelse med købet af mit nye hjem. Jeg har været meget glad for den professionelle bistand og vedholdenhed som der blev udvist. Uden den var vi ikke kommet i mål da sælger besværliggjorde alt i processen, som tog 9 mdr. Ud over det formelle papirarbejde var det primært sparring i forhold til mægler og sælger jeg satte pris på, og følte at jeg var i sikre hænder gennem hele forløbet. Min varmeste anbefaling.”

Hans L., Nivå
partnere-ikon

“Vi har brugt dinboligrådgiver i forbindelse med køb af en ny bolig og været meget tilfredse både med hvordan det praktiske har forløbet men også måden vi er blevet rådgivet på. Vi synes selv, at vi er rimelig klædt på i forhold til økonomi, men der var alligevel en del begreber og praksis, hvor vi måtte have dinboligrådgiver til at forklare, hvad det i virkeligheden handlede om. dinboligrådgiver er super god til at gennemgå det der giver mening at forklare og lige så god til at skærme sine kunder for det, de ikke behøver bekymre sig om. Vi følte os meget trygge i forløbet og dinboligrådgiver har helt sikkert både sparet os for penge og bekymringer.”

Mette R. og Peter S., Værløse

KONTAKT OS

Vi står klar til at hjælpe

Martin Lennox
Martin LennoxKøberrådgiver & ejendomsmægler
Tlf: 9391 0229
Mail: martin@dinboligraadgiver.dk
LinkedIn
Martin Lennox begyndte sin karriere i ejendomsbranchen tilbage i 2006.
Martin har siden arbejdet hos flere forskellige ejendomsmæglerkæder med fokus på salg og vurdering af ejendomme og har gennem årene været medvirkende til mange ejendomshandler.
Med et stort kendskab til alle typer ejendomme og bred erfaring, er Martin en stærk sparringspartner for sine kunder når det kommer til køb og salg af bolig.

dinboligrådgiver er medlem af Ejendomsmæglernes Landsorganisation og rådgiver efter de forbrugeretiske regler for ejendomsmæglere, loven om omsætning af fast ejendom § 48 – 50 samt loven om juridisk rådgivning.

dinboligrådgiver er omfattet af forsikringsordning gennem Garantiforeningen for Ejendomsmæglernes Landsorganisation, GELO.