om-os-bannerom-os-banner

OM

DIN

BOLIGRÅDGIVER

Vi er et selvstændigt og uafhængigt firma, som tilbyder rådgivning i forbindelse med køb af bolig.

KONTAKT OS
Om din boligrådgiver2018-11-13T22:32:29+00:00

OM DIN BOLIGRÅDGIVER

Vi er et selvstændigt og uafhængigt firma, som tilbyder rådgivning i forbindelse med køb af bolig.

dinboligrådgiver er et selvstændigt og uafhængigt firma, som tilbyder rådgivning i forbindelse med køb af bolig, hvilket kan indebære en fuld berigtigelse af dit boligkøb eller en skødeoverdragelse, eksempelvis i forbindelse med skilsmisse eller dødsfald.

På et marked, hvor advokater kæmper om at tilbyde en totalløsning, der kan indebærer flere sideprodukter og hvor ejendomshandel blot er ét ud af mange specialeområder, har vi valgt at fokusere på et enkelt område, nemlig rådgivning i forbindelse med køb af bolig.

dinboligrådgiver sørger for at du ikke blot er én i mængden, men yder personlig, hurtig og effektiv rådgivning ved kun at varetage dine interesser. Vi tilbyder landsdækkende rådgivning idet al kommunikation primært foregår via telefon og pr. mail. Såfremt et personligt møde ønskes, kan dette aftales.

KONTAKT OS

Vi står klar til at hjælpe

Heidi Carlslund
Heidi CarlslundJuridisk rådgiver & ejendomsmægler
Tel: 7020 7700
Mob: 2636 6191
Mail: heidi@dinboligraadgiver.dk
Heidi Carlslund har en juridisk og mæglerfaglig baggrund og har opbygget en bred erfaring og stærke kompetencer indenfor alle aspekter i en bolighandel. Heidi har en baggrund i både advokat- og ejendomsmæglerbranchen med fokus på de juridiske aspekter. Udover bolighandler og til tider kompliceret tinglysning, har
Heidi også erfaring og kompetencer indenfor ejendomsudvikling. Heidi sidder med i bestyrelsen ved Ejendomsmæglernes Landsorganisation.
Martin Lennox
Martin LennoxKøberrådgiver & ejendomsmægler
Tel: 7020 7700
Mob: 4026 6131
Mail: martin@dinboligraadgiver.dk
Martin Lennox begyndte sin karriere i ejendomsbranchen tilbage i 2006. Martin har siden arbejdet hos flere forskellige ejendomsmæglerkæder med fokus på salg og vurdering af ejendomme og har gennem årene været medvirkende til mange ejendomshandler. Med et stort kendskab til alle typer ejendomme og bred erfaring, er Martin en stærk sparringspartner for sine kunder når det kommer til køb og salg af bolig.

dinboligrådgiver er medlem af Ejendomsmæglernes Landsorganisation og rådgiver efter de forbrugeretiske regler for ejendomsmæglere, loven om omsætning af fast ejendom § 48 – 50 samt loven om juridisk rådgivning.

dinboligrådgiver er omfattet af forsikringsordning gennem Garantiforeningen for Ejendomsmæglernes Landsorganisation, GELO.

Lille Fredensvej 14 | 2920 Charlottenlund |

Phone: 7020 7700